Instagram

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

PeterPanMaailman ensimmäinen matka suuntasi saaristoon



Pienet askeleet maailmalle mutta suuret askeleet PeterPanMaailmalle jatkuvat. Ensimmäinen paluun jälkeinen ryhmämme on nimittäin juuri matkalla, näillä näppäimillä kuuntelemassa Vanuatulla Port Vilan hotellin illallisbändin polynesialaisia rytmejä... :)

Tällä kertaa saaristoretken matka ei nimittäin suuntautunut ihan mihin tahansa saaristoon, vaan Tyynelle Valtamerelle ja sieltä ensiksi Solomonsaarille. Niiden piskuisesta pääkaupungista Honiarasta matka on jatkunut jo eteenpäin Vanuatun Port Vilaan. Tämän jälkeen retkikuntamme suuntaa Fidzille, Tongalle ja Samoalle, ja paluun ryhmä tekee Uuden-Seelannin Aucklandin ja Malesian Kuala Lumpurin kautta. Jos ja kun pienempien saarten paikannimet eivät ihan heti asetu kartalla oikeille koordinaateille, voi Tongatapu-matkan sivuilta katsoa, sekä kartoin että sanoin, minkälainen kierros on luvassa.

Mikäli Suomen keikkuen tulevaan kevääseen ja takatalveen kaipaa lisää lempeitä Tyynen valtameren tuulahduksia, voi niitä lukea säännöllisesti päivittyvästä matkanjohtajamme Peterin blogista, johon löytyy linkki myös tämän blogin sivupalkista. Niin ikään PeterPanMaailman Instagramiin tipahtelee säännöllisesti matkatunnelmia.

Ja teille kaikille matkakuumeisille tiedoksi, että PeterPanMaailma toteutta Tongatapu-matkan myös ensi vuonna, jotakuinkin tarkalleen vuoden päästä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti